Julklappar kan bytas till 30 januari 2026

Svensk nätbutik Svensk nätbutik

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

Svensk nätbutik Svensk nätbutik   Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  Anmeldelser4,6

Black weekend 2025

kaffe- och espressomaskiner Vakuumpåsar vakuumförpackare

professionell utrustning

komigångmedsousvide

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

pizzaugnar

Sous Vide Utrustning

Se alla dehydrator - torkugnar

Torkugnar

Allt i köksknivar

Köksknivar

Cybermonday

Vakuumsyltad vit sparris

Skapad den under ,

Vakuumsyltad vit sparris

Älskar du också den vackra vita sparrisen och vill att säsongen ska vara lite längre?
Med denna vakuumsyltmetod kan du bevara din sparris i upp till 3 månader efter tillagning.

8 Vita sparrisar
0,5 dl äppelcidervinäger
0,5 dl vitt vin
0,5 dl rörsocker
0,5 dl vatten
8 gr fint salt
Svartpeppar, lagerblad, koriander och fänkålsfrön

Börja med att koka upp ett syltlag av äppelcidervinäger, vitt vin, rörsocker, vatten, salt och kryddor. Kyl skiktet till rumstemperatur.
Skala de vita sparrisarna och bryt av änden. Lägg den vita sparrisen i en vakuumpåse. Sikta kryddorna från syltlagen och häll syltlag i påsen tillsammans med den vita sparrisen.
Använd din kammar-vakuumförpackare och förslut påsen och tillbered den sous vide vid 80 grader i 10 minuter.
Kyl påsen i vatten.

Påsen förvaras i kyl och kan hålla sig obruten i 3 månader

© - Upphovsrätt - Allt innehåll, inklusive recept, på Kitchentech.se är skyddat av upphovsrättslagen.


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar