VI BYTER NAMN!

Sousvideshop.se blir Kitchentech.se – nytt namn, samma trygghet - Klicka här och läs mer

  kontakt@kitchentech.se

  Trygg E-handel

  Fri frakt över 800kr

   Snabb leverans

  kontakt@sousvideshop.se    Fri frakt över 800kr   Snabb leverans  

allt grill och tillbehör

kammarvakuumforpackare Vakuumpåsar vakuumförpackare

komigångmedsousvide

Se alla Konro Yakitori Grillar

Konro Yakitori Grillar

pizzaugnar

Pizzaugnar

Se alla dehydrator - torkugnar

Torkugnar

Allt i köksknivar

Köksknivar

Cybermonday

Mörhet

Du kan uppnå ett kött med en obeskrivlig mörhet, vid att använda sous vide metoden.
 

Vi har redan varit inne på att de låga temperaturerna gör att du lugnt kan tillaga maten i en längre period. Och ju längre ti du ger köttet- ju mörare blir det – utan att mista saften, kraften eller smaken.
 

Du kan göra en rostbiff lika mör som en oxfilé. Och du kan tillaga en oxbringa till en röd härlig färg och med en mörhet likaså en oxfilé.
 

Ju längre tid du ger ditt kött- ju mörare blir det. Hur mört det ska vara är självklart en smaksak. Men oavsett hur lång tid du ger det, mister köttet aldrig sin smak eller saft.

Mest sålda